Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Έρευνα στο γραφείο και την οικία του

Συνελήφθη από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομική δύναμη παρουσία εισαγγελέα ερεύνησαν το γραφείο του παρουσιαστή στον τηλεοπτικό σταθμό "Έψιλον". Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στην οικία του παρουσιαστή όπως επίσης και με το περιστατικό με τους δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΡΑΣΗ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν, όπως είχε καταγγείλει και ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβανης.

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Έρευνα στο γραφείο και την οικία του

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομίας ερευνά και στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο ενώ από το γραφείο του παρουσιαστή στο τηλεοπτικό κανάλι "Έψιλον" έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και σχετικό υλικό.

Λίγο πριν γίνει γνωστή η σύλληψη, ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κωστας Βαξεβάνης, που είχε καταγγείλει τον Μένιο Φουρθιώτη για «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter:  

«Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.
1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.
2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

Τι θα διαλέξουν άραγε;»

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.