Το ΑΠΕ "επιβεβαίωσε" την Ανάσταση - Ο ΕΟΔΥ δεν ανακοίνωσε κρούσματα, διασωληνωμένους και νεκρούς (εικόνες)

Με ένα λιτό Δελτίο Τύπου, δεκατριών λέξεων, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως την Κυριακή του Πάσχα (02/05) δεν θα αναρτηθεί η έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης. Την ίδια ώρα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, επιβεβαίωνε... την ανάσταση του Κυρίου.

Το ΑΠΕ

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρεται:

«Σας ενημερώνουμε πως σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, δεν θα αναρτηθεί έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης»

Λογικά για να μη χαλάσει με δυσάρεστες πληροφορίες το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως όπως "δια-σταύρωσε" και μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.