Απελευθέρωση: "Έπεσε" το τσιμεντένιο τείχος του θεάτρου "ΕΜΠΡΟΣ" (video)

Οι άσχημα τσιμεντωμένες πόρτες θεάτρων, όμορφα σπάνε. Κάπως έτσι και με τον τροπο που του αρμόζει, κάτω από τον ήχο μουσικής και διονυσιακών ρυθμών, "έπεσε" το τσιμεντένιο τείχος που είχε χτιστεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο "ΕΜΠΡΟΣ".

Απελευθέρωση:

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το Σάββατο (23/05) στο χώρο του θεάτρου για να διαμαρτυρηθούν για το τσιμέντωμα και τη στοχοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου επιχειρήθηκε επιτυχώς το σπάσιμο του τσιμεντένιου τείχους και η απελευθέρωση του "ΕΜΠΡΟΣ".

Κάτι που πανηγυρίστηκε δέοντως από κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.