Σάλος με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν βιαίως γυναίκα που τραγουδούσε σε δρόμο της Ρόδου - Χειροκροτούσαν ειρωνικά οι πολίτες (video)

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο rodosreport.gr, τον γύρο της του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει αστυνομικούς της Ρόδου να συλλαμβάνουν μια γυναίκα που τραγουδούσε στην κεντρική πλατεία της Μεσαιωνικής Πόλης.

Σάλος με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν βιαίως γυναίκα που τραγουδούσε σε δρόμο της Ρόδου - Χειροκροτούσαν ειρωνικά οι πολίτες (video)

Οι αστυνομικοί προσαγάγουν την γυναίκα τραβώντας την με τη βία στο δρόμο μπροστό στον κόσμο και τους ελάχιστους τουρίστες που έχουν σοκαριστεί και χειροκροτούν ειρωνικά τους αστυνομικούς.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, η γυναίκα φωνάζει «ντροπή σας για την Ελλάδα. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε»

Χρήστρια του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok, "ανέβασε" βίντεο  αποδεικνύοντας την υπέρμετρη βία αλλά και έναν αστυνομικό να απαντάει απειλητικά «τι είπες;» σε πολίτη που έλεγε «συγχαρητήρια, το λύσατε το έγκλημα».

πηγή: rodosreport.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.