Μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ: Ουρές από τουρίστες έξω από διαγνωστικά κέντρα στο Ηράκλειο (εικόνα)

Η κυβέρνηση "κατασκευάζει" προληπτικά -και αυτό το καλοκαίρι- ενόχους για πιθανό 4ο κύμα πανδημίας, με την μετάλλαξη Δέλτα να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στη χώρα μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού.

Μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ: Ουρές από τουρίστες έξω από διαγνωστικά κέντρα στο Ηράκλειο (εικόνα)

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που ανέβασε χρήστης του twitter και δείχνει τουρίστες να έχουν σχηματίσει ουρές έξω απο διαγνωστικό κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, ώστε να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό.

Με μόλις λίγο περισσότερο από το 30% του πληθυσμού στη χώρα να είναι πλήρως εμβολιασμένο, εκφράζονται φόβοι για την βεβιασμένη άρση των μέτρων, την ίδια ώρα που αξιωματούχοι του Παγκόσμιου οργανισμού Υγείας καλούν τις χώρες που έχουν χαλαρώσει τα μέτρα προστασίας να επαναφέρουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας και αποστάσεων, ενώ απευθύνουν σύσταση προς τους πλήρως εμβολιασμένους να συνεχίσουν να φορούν μάσκες και να τηρούν αποστάσεις, επισημαίνοντας ότι η εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού, εξαπλώνεται παγκοσμίως με ταχύτατους ρυθμούς.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.