Φολέγανδρος / Την "κακιά στιγμή" επικαλέστηκε και αυτός ο καθ' ομολογία γυναικοκτόνος

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση». Αυτή ήταν η φράση με την οποία ο 30χρονοςπαραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο, της οποίας η σορός της οποίας βρέθηκε την Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς

Φολέγανδρος / Την
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τον εντοπισμό της 26χρονης, ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό, με την αστυνομία και την βοήθεια του λιμενικού, να προσπαθούν να εντοπίσουν τον 30χρονο, καθώς τα στοιχεία του είχαν βρεθεί στην τσάντα της Γαρυφαλλιάς.

Μετά από πολυωρη έρευνα ο 30χρονος, φερόμενος καθ' ομολογία γυναικοκτόνος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας με τους αστυνομικούς να διαπραγματεύονται μαζί του ώστε να τον πείσουν να μην πέσει από έναν βράχο στον οποίον είχε ανέβει, απειλούσε να αυτοκτονήσει και σύμφωνα με πληροφορίες πέταγε πέτρες.

Ο 30χρονος πείστηκε τελικά να παραδοθεί μετά από πάνω από μία ώρα διαπραγματεύσεων και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Φολέγανδρου για ανάκριση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 30χρονος στην ανακριτική διαδικασία επαναλαμβάνει συνεχώς την φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά στιγμή».

Ο 30χρονος στη συνέχεια θα εξεταστεί από γιατρούς και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες εισαγγελικές διαδικασίες.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια είναι το πως τα "γνωστά - άγνωστα" ΜΜΕ -με το βεβαρυμένο πρόσφατο παρελθόν- θα προσπαθήσουν να ψυχιατρικοποιήσουν την κατάσταση και θα δώσουν έμφαση στην "κακιά στιγμή" και το "έγκλημα πάθους".

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την στάση τους στο θέμα Λιγνάδη, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και την παρέμβαση του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου, κατά τη διάρκεια της δίκης της γυναικοκτονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ας το πούμε ξανά και ας γίνουμε όσο κουραστικοί χρειάζεται. 

Πρόκειται για υποθέσεις Γυναικοκτονιών. Οι οποίες κάθε μέρα πληθαίνουν... και το χειρότερο απ' όλα, ενοχλούν.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ