Κραυγή απόγνωσης στη φλεγόμενη Ρόδο: «Ένα όχημα είμαστε και 5 πυροσβέστες - Καίγονται ελάφια, καίγονται τα πάντα» (video)

Η άνευ προηγουμένου περιβαλλοντική καταστροφή που συντελείται το τελευταίο διάστημα έχει σοκάρει τους πάντες, εκτός από τον πρωθυπουργό που και σήμερα συνέχισε τα μπάνια του στα Χανιά.

Κραυγή απόγνωσης στη φλεγόμενη Ρόδο: «Ένα όχημα είμαστε και 5 πυροσβέστες - Καίγονται ελάφια, καίγονται τα πάντα» (video)

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που "ανέβηκε" από πυροσβέστη στη Ρόδο που δείχνει την απόλυτη καταστροφή που βιώνουν στο νησί, την ώρα που κινδυνεύει με ολική καταστροφή ακόμα και η "κοιλάδα των πεταλούδων".

Να σημειώσουμε πως στη Ρόδο ζει και ένα προστατευόμενο είδος ελαφιού, το πλατώνι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.