Μίλτος Τεντόγλου - Οι δηλώσεις του πιο "χρυσές" και από το μετάλλιο (video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας τεράστιος αθλητής, αλλά ακόμα πιο υπέροχος άνθρωπος. Με το δεύτερο να έχει πάντα μεγαλύτερη σημασία.

Μίλτος Τεντόγλου - Οι δηλώσεις του πιο

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου (όπως και άλλων αθλητών μας φέτος στους ολυμπιακούς), μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ήταν πραγματική απόλαυση και δείχνουν πως ίσως αφήνουμε πίσω την εποχή της απύθμενης ανοησίας του «ελληνικού DNA» και υπάρχουν πλέον πραγματικά πρότυπα για τα νέα παιδιά.

«Κατα λάθος ρε, κωλόφαρδος. Με 8.15 δεν ήθελα να κερδίσω, καλύτερα να χάσω. Με τιμή χάνουμε εμείς εδώ ρε. Δε με ένοιαξε που με πέρασε ο Κάθερες με 8.18. Δεν ήθελα να κερδίσω με αυτή την επίδοση έτσι και αλλιώς. Ούτε καν να πάρω μετάλλιο.. Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Έπρεπε να κερδίσει ο Ετσεβάρια (κουβανός αθλητής) ήταν καλύτερος. Μου την σπάει όταν είσαι τόσο καλός όσο αυτός και για κάποιο λόγο δεν πηδάς ρε φίλε, εντάξει δεν ξέρω. Μου την σπάει γιατί εγώ δεν ήμουν καλά. Ό,τι να ΄ναι έκανα εγώ σήμερα. Και τούμπα έφαγα, και 8.10 έκανα και πάω ας πούμε τελευταίο άλμα και τους το κλέβω;», είπε σε δηλώσεις που δεν έχουν ακουστεί ξανά, ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Άξιος παιχταρά! Για όλα!

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.