Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας στην Καυκανιά της Αρχαίας Ολυμπίας: «Δεν μας βοήθησε κανείς» (video)

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπράκας με την κάμερα του OPEN ήταν ο μόνος ρεπόρτερ που βρέθηκε στο χωριό Καυκανιά το οποίο κυριολεκτικά ήταν αφημένο στην τύχη του στη μάχη με τις φλόγες και με τους κατοίκους να παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας στην Καυκανιά της Αρχαίας Ολυμπίας: «Δεν μας βοήθησε κανείς» (video)

Όταν ο ρεπόρτερ ρώτησε μια γυναίκα τι γίνεται με την πυροσβεστική, η απάντηση της γυναίκας ηταν: «Το έχουν αφήσει εδώ χωρίς φορτηγό ένα παιδάκι. Μόνο του το παιδάκι ότι έκανε μαζί με εμάς τους κατοίκους. Που είναι η πυροσβεστική; Ήταν μία στην άκρη του χωριού, δεν ξέρω τι έκανε, πήγε στην Αρχαία Ολυμπια είπανε. Δεν μας βοηθήσανε. Δεν μας βοηθήσανε. Οι κάτοικοι σβήσαν τα σπίτια».

Εναέρια μέσα υπήρχαν, ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση: «Όχι πάνω στο χωριό, μόνο στην αρχή ακουστήκανε και μετά φύγαν όλα».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.