Μόνοι και αβοήθητοι στο Πευκί που φλέγεται / Δήμαρχος: «Αίσχη! Δεν έχουμε νερό - Δεν σβήνουν οι φωτιές με ερπυστριοφόρα, θέλει και νερό» (video - εικόνες)

Αβοήθητοι και εγκαταλελειμμένοι οι κάτοικοι στο Πευκί Ευβοίας καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν τα σπίτια και την περιουσία τους σε μια πύρινη κόλαση χωρίς καμία εναέρια βοήθεια για ώρες και ενώ η φωτιά κατευθυνόταν προς το χωριό.

Μόνοι και αβοήθητοι στο Πευκί που φλέγεται / Δήμαρχος: «Αίσχη! Δεν έχουμε νερό - Δεν σβήνουν οι φωτιές με ερπυστριοφόρα, θέλει και νερό» (video - εικόνες)

«Αίσχη γίνονται. Αίσχη. Μια μάνικα που δεν τρέχει νερό, την βλέπετε. Προσπαθούμε 5 μέρες να σβήσουμε τη φωτιά με τα ερπηστριοφόρα. Δεν σβήνουν οι φωτιές με τα ερπηστριοφόρα. Θέλει και νερό. Νερό», φώνάζει απελπισμένος ο δήμαρχος Ιστιαίας που βρίσκεται στο Πευκί που έχει κυριολεκτικά καταληφθεί από φλόγες με τους κατοίκους να προσπαθούν με ελάχιστα μέσα να σώσουν ό,τι σώζεται.

«Αυτό το οποίο καταγράφουμε αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι ξεπερνά και τους χειρότερους φόβους μας», λέει δημοσιογράφος του Open που βρίσκεται μία ανάσα από τις φλόγες.

Χρήστες του Twitter προσπαθούν να ενημερώσουν για το τι πραγματικά γίνεται στο Πευκί

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.