Καταγγελία πολίτη για παρεμπόδιση εθελοντών πυροσβεστών: «Το νερό δεν είναι για εσάς, είναι για την πυροσβεστική» (video)

Επώνυμη καταγγελία πολίτη εις βάρος πυροσβέστη, που όπως ισχυρίζεται εμπόδισε όχημα εθελοντών να τροφοδοτηθεί με (άφθονο όπως επίσης ισχυρίζεται) νερό που παρείχε ο ίδιος και να επιχειρήσει στα πύρινα μέτωπα της περιοχής.

Καταγγελία πολίτη για παρεμπόδιση εθελοντών πυροσβεστών: «Το νερό δεν είναι για εσάς, είναι για την πυροσβεστική» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του και βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος, απευθυνόμενος στον πυροσβέστη, (όπως αναφέρει κάτοικο της περιοχής), τον καταγγέλλει πως εμπόδισε όχημα εθελοντών να τροφοδοτηθεί με νερό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook: 

«Αρχικά ήταν μια φήμη και δεν πίστευα στα αυτιά μου, τελικά όμως είναι αλήθεια! 
Λίγα λόγια για το νερό:

Απο την πρώτη μέρα στα βασιλικά είχαμε πρόβλημα με το νερό. Στην αρχή πήγαν τα οχήματα να πάρουν από το νερό του δικτύου το οποίο ήταν ήδη ανεπαρκές. Μετά έγινε προσπάθεια να τροφοδοτηθούν οι υδροφόρες (αρα και τα πυροσβεστικά) απο την δεξαμενή (100κ.μ.) στον ξηροποταμο, πραγμα αδύνατο λογο κατασκευής της. Φτιάξαμε λοιπόν μια αυτοσχέδια πατέντα απο μια ποτιστική μηχανή απο τρακτέρ. Τελειώνει η δεξαμενή(100κ.μ.) πήγαμε σε αλλη πανω στον προφήτη Ηλία. Παλι λάθος κατασκευή, παλι πατεντες!

Τελειώνει και αυτή μεταφερόμαστε σε πισίνα(200κ.μ.) της παραλίας βασιλικών. ΠΟΤΕ δεν ρωτησε κανένας απο την πυροσβεστική τι γίνεται με το νερό και ΠΟΤΕ δεν ΕΊΔΑΜΕ κανεναν απο το δασαρχείο.

Εχθές λοιπόν το βράδυ ξημερώματα ηρθε στην περιοχή μας να επιχειρήσει ενα εθελοντικο πυροσβεστικό όχημα. Πρόκειται για τον “τυφώνα” ενα όχημα μια έναν μικρό γερανο που ανεβάζει ψηλά το νερό και το σκορπάει μπροστά του σε πολύ μεγάλη απόσταση σαν βεντάλια. Χωράει 8 κυβικά νερό ενώ τα μεγαλύτερα της πυροσβεστικής που επιχείρησαν στην περιοχή μας χωράνε 5 κυβικά και τα περισσότερα 1-2 κυβικά. Πραγματικά ζηλευτό!
Ο “κύριος” που θα δείτε στο βίντεο είναι κάτοικος Βασιλικών. Κρύβεται πίσω απο το ντοσιέ να μην δούμε την φάτσα του αλλά τον ξέρουμε όλοι κ αυτόν και την γυναίκα του!

Πήγε λοιπόν στις 3-4 τα ξημερώματα και ενω οι υδροφόρες τροφοδοτούσαν τον “τυφώνα” έβγαλε την μάνικα και σταμάτησε τον ανεφοδιασμό. “Το νερό δεν είναι για εσάς είναι για την πυροσβεστική” είπε!»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ