Λιγνάδης: Συγκίνηση από STAR και Περιφέρεια Πελοποννήσου για την παράσταση στις φυλακές - Οργή στο Twitter (video)

«Συγκινητική» ήταν σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, η παράσταση με τίτλο: «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς», που ανέβασε στις φυλακές Τρίπολης, ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων, Δημήτρης Λιγνάδης.

Λιγνάδης: Συγκίνηση από STAR και Περιφέρεια Πελοποννήσου για την παράσταση στις φυλακές - Οργή στο Twitter (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μιλώντας στην εκπομπή του STAR, "Αλήθειες με τη Ζίνα", ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε πως η παράσταση «ήταν συγκινητική, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και εντάχθηκε στο πλαίσιο τον εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Μετείχαν 12 έγκλειστοι, προφανώς ερασιτέχνες, με ρόλους που σου έδιναν την εντύπωση πως πρόκειται για επαγγελματίες. Ο κ. Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης και αφηγητής της παράστασης».

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη για το πόσο συγκινητική ήταν η παράσταση και για το αν δακρύσανε οι θεατές, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας απάντησε: «Βεβαίως, υπηρχε μία αναφορά που είχε να κάνει και με την πατρίδα και ήταν πολύ συγκινητική» 

Συμφωνα με πληροφορίες, η παράσταση ανέβηκε στις φυλακές Τρίπολης, την προηγούμενη Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου και την παρακολούθησαν κρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Την επόμενη μέρα, δόθηκε ακόμα μία παράσταση στην οποία υπήρχαν προσκεκλημένα πρόσωπα από την περιφέρεια.

Όπως είναι λογικό, το θέμα της εκπομπής και αυτά που ακούστηκαν, προκάλεσαν την αντίδραση χρηστών του Twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ