Τσαρούχας για #metoo στο Θέατρο: «Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν διαβάζαμε τις καταγγελίες»

Με αφορμή την προχθεσινή συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο Πασχάλης Τσρούχας περιέγραψε τις δυσκολίες, αλλά και την αποφασιστικότητα του σωματείου να φτάσει τις υποθέσεις κακοποίησης και βιασμών μέχρι το τέλος.

Τσαρούχας για #metoo στο Θέατρο: «Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε όταν διαβάζαμε τις καταγγελίες»

«Ηταν μια συνεδρίαση που έπρεπε να γίνει για να ξαναβάλουμε μπροστά. Έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε κάποια πράγματα για να δούμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες εκεί πέρα. Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα αλλά θα το διαχειριστούμε. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Ενδεχομένως θα χρειαστεί να πάρει πολιτική απόφαση το Σωματείο για να πάνε τα πράγματα μπροστά», υπογράμμισε ο Πασχάλης Τσαρούχας, μιλώντας στην Ελεωνόρα Μελέτη στο Mega.

«Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του, αλλά δεν το υπέγραφε. Φοβούνται οι άνθρωποι. Από τη μία το καταλαβαίνω αλλά η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως... είμαι σε θέση να γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα», τόνισε ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ.

Όπως εξομολογήθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο πρώτος καιρός ήταν πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και όταν τις διαβάζαμε στο συμβούλιο και άκουγες βογκητά. Ειδικά τα κορίτσια. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε ας πούμε. Βέβαια όσο πέρναγε ο καιρός σκληροπετσιάσαμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα πράγματα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.