Μαθητής δημοτικού χαστούκισε δάσκαλο… για Tik Tok challenge (video)

Θέμα στα ΜΜΕ και ανησυχία στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει ένα νέο challenge του Tik Tok, το οποίο ονομάζεται "Slap a Teacher" (χαστούκισε έναν δάσκαλο).

Μαθητής δημοτικού χαστούκισε δάσκαλο… για Tik Tok challenge (video)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ, ένας μαθητής στις αρχές Οκτωβρίου, χαστούκισε δάσκαλο σε δημοτικό σχολείο στο Μιζούρι, ενώ και άλλο παρόμοιο περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε και με άλλη δασκάλα.

Το "χαστούκισε έναν καθηγητή", σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, είναι συνέχεια του challenge «Devious Lick», στο οποίο οι μαθητές καλούνται να κλέψουν ένα αντικείμενο που ανήκει στο σχολείο ή να προκαλέσουν βανδαλισμό στη σχολική περιουσία. 

Εκπαιδευτικοί φορείς και καθηγητές στις ΗΠΑ, προειδοποιούν τους μαθητές και τους γονείς τους, πως αν συμμετάσχουν σε αυτή την νέα τάση των social media, θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.