Το σοκαριστικό βίντεο τραυματισμού πυροσβέστη από τα ΜΑΤ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το documentonews.gr σε ρεπορτάζ του Βαγγέλη Τριάντη, δημοσιεύει το βίντεο με τον τραυματισμό πυροσβέστη στα δάχτυλα, από κροτίδα των ΜΑΤ. Στο χειρουργείο ο άτυχος πυροσβέστης.

Το σοκαριστικό βίντεο τραυματισμού πυροσβέστη από τα ΜΑΤ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του documentonews.gr:

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο εποχικός Πυροσβέστης ο οποίος τραυματίστηκε στα δάχτυλα του χεριού από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που πέταξαν εναντίον του άντρες των ΜΑΤ, κατά τη συγκέντρωση των Πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο documentonews.gr ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, Θάνος Ψαρόπουλος, πράγματι υπήρξε βαθύς τραυματισμός Πυροσβέστη από χειροβομβίδα κρότου λάμψης των ΜΑΤ αλλά όχι ακρωτηριασμός.

«Συνάδελφος εποχικός Πυροσβέστης έχει μπει στο χειρουργείο εξαιτίας βαθύ τραύματος που του προκάλεσε χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Δεν έχει ακρωτηριαστεί ωστόσο το τραύμα είναι βαθύ» σημειώνει στο documentonews.gr o κ. Ψαρόπουλος.

Ο ίδιος καταγγέλλει επίσης ότι οι αστυνομικοί έδρασαν με υπέρμετρο ζήλο και εκτελούσαν εντολές που τους είχαν δοθεί.

«Οι αστυνομικοί έδρασαν με υπέρμετρο ζήλο και εκτελούσαν εντολές» σημειώνει στο documentonews.gr o Θάνος Ψαρόπουλος.

«Ήρωες το καλοκαίρι, ΟΑΕΔ το χειμώνα»

Ο ίδιος εκφράζει επίσης την οργή του για ότι συνέβη.

«Είμαστε ήρωες το καλοκαίρι και ΟΑΕΔ το χειμώνα» σημειώνει, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως «οι ανάγκες της Πυροσβεστικής δεν είναι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χειμώνα».

Σημειώνεται ότι οι Πυροσβέστες έχουν χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές για επικοινωνιακούς λόγους, όπως για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι όπου για ακόμη μια φορά τους χαρακτήριζαν όλους ήρωες. Όπως ακριβώς έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και με τους γιατρούς στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Οι ήρωες ωστόσο ανταμείφθηκαν με δακρυγόνα και ξύλο από τα ΜΑΤ όταν διεκδίκησαν κάτι καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο (προσοχή ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ