Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. με κορωνοϊό - Πήγαιναν στα γραφεία τους με συμπτώματα

Πολύ σοβαρή αποκάλυψη του lawandorder.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τεζάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στελέχη της ασφάλειας Αττικής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ενώ παρουσίαζαν συμπτώματα εδώ και μέρες, συνέχιζαν να πηγαίνουν στα γραφεία τους.

 

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. με κορωνοϊό - Πήγαιναν στα γραφεία τους με συμπτώματα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τον… "αποδεκατισμό" υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με επιτελικές θέσεις στην ασφάλεια Αττικής, έχει προκαλέσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετικοί στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί τις τελευταίες ώρες βασικά στελέχη της ασφάλειας, οι οποίοι όπως αναφέρουν, παρουσίαζαν συμπτώματα εδώ και μέρες, αλλά συνέχιζαν να πηγαίνουν στα γραφεία τους και μάλιστα να συναντούν συναδέλφους τους. Τώρα αν φορούσαν μάσκες δεν μας αποκάλυψαν, αλλά αυτό θα το γνωρίζουν όσοι τους επισκέπτονταν στα γραφεία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.