Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη»

Άστραψε και βρόντηξε ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στο instagram, άφησε σαφείς αιχμές, "φωτογραφίζοντας" συγκεκριμένους καλλιτέχνες που έχουν σχολιάσει τα ανατριχιαστικά τεκταινόμενα στον χώρο της τέχνης, κρατόντας απόστάσεις και λέγοντας πως σε αυτούς δεν συνέβη τίποτα επειδή δεν άφησαν να τους συμβεί.

Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ευθύς και χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες, ο γνωστός σκηνοθέτης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις καλλιτεχνών που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως οι "εμένα δεν μου συνέβη", γράφοντας χαρακτηριστικά «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Κοκκινόπουλου στο instagram:

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους. Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ