Σκιαδαρέσης: «Σκάστε πια! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!»

Σαφή θέση σχετικά με το πρωτοφανές "κύμα" καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και της τέχνης, πήρε και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σκιαδαρέσης: «Σκάστε πια! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!»

Εκνευρισμένος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εναντίον των συναδέλφων του που τις ελευταίες ημέρες δηλώνουν ότι δεν τους έτυχε ποτέ περιστατικό κακοποίησης, επειδή δεν «άφηναν να τους συμβεί».

«Είχαμε τους "γιατί τώρα;" και τώρα μας προέκυψαν οι "δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε". ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, στο προφίλ του, στο Facebook.

Ειχαμε τους «γιατι τώρα;» και τωρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν αφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε» ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Εχουν δικηγορο οι θύτες!!!!! #ειμαστεολοιμαζι

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Skiadaresis στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Παράλληλα, ο δημοφιλής ηθοποιός, τοποθετήθηκε και για την οργισμένη ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κοινοποίησε την ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη, συνοδεύοντας την με το παρακάτω σχόλιο:

«Ανοιγει θεμα ο Panagiotis Bougiouris και καλα κανει!!! Η να κανεις φασινα η να μην κανεις!!!!»

Ανοιγει θεμα ο Panagiotis Bougiouris και καλα κανει!!! Η να κανεις φασινα η να μην κανεις!!!! #ειμαστεολοιμαζι

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Skiadaresis στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.