Το 2020mag.gr στο Φεστιβάλ των Καννών (εικόνες)

Το 2020mag.gr είναι φέτος ένα από τα ελάχιστα διαπιστευμένα ελληνικά Μέσα που θα βρίσκονται στο μεγαλύτερο, κινηματογραφικο φεστιβαλικό γεγονός. Μια μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή για ένα site που καλά-καλά δεν έχει κλείσει μισό χρόνο "ζωής". 

Το 2020mag.gr στο Φεστιβάλ των Καννών (εικόνες)

Το Φεστιβάλ των Καννών, λοιπόν, που πέρυσι ακυρώθηκε λόγο κορωνοϊού, φέτος επανέρχεται με πολλές ταινίες και την αφρόκρεμα του διεθνούς σινεμά, σηματοδοτώντας και σημειολογικά την επανεκκίνηση της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Εκεί θα βρίσκονται, από τον Σον Πεν και την Τίλντα Σουίντον, μέχρι τον Άνταμ Ντράιβερ και την Τζόντι Φόστερ ως τιμώμενο πρόσωπο.
Στο Φεστιβάλ επιστρέφουν επίσης και σημαντικοί σκηνοθέτες, όπως ο Γουές Άντερσον, ο Φρανσουά Οζόν και ο Πολ Βερχόφεν.

Η κριτικός κινηματογράφου του 20/20, Ρεγγίνα Ζερβού, βρίσκεται ήδη από χθες, 7 Ιουλίου, στις Κάννες και θα μας μεταφέρει καθημερινά όλα τα τεκταινόμενα από την λαμπερή και σινεφίλ Κρουαζέτ.

Οι εικόνες από τα εγκαίνια, προμηνύουν ότι το Φεστιβάλ των Καννών, επέστρεψε για τα καλά.

Ας αρχίσουμε λοιπόν!

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.