Επετειακό βίντεο - Ο Άδωνης Γεωργιάδης για τα επιδόματα σε πολίτες: «Πόσα θα φάνε πια; 300 κιλά να γίνουν;» (video)

Στις 11 Απριλίου του 2020, ο υπουργός Ανάπτυξης ειρωνεύεται τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη τα επιδόματα για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας. Ένα χρόνο μετά, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, απ' όσο μπορούσαμε να φανταστούμε.

Επετειακό βίντεο - Ο Άδωνης Γεωργιάδης για τα επιδόματα σε πολίτες: «Πόσα θα φάνε πια; 300 κιλά να γίνουν;» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε τηλεοπτική του συνέντευξή και ως απάντηση γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει επιδόματα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε:

«Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Μάλιστα, και εγώ σας λέω λοιπόν ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;»

«Για τρόφιμα που θα κριθούν απαραίτητα», λέει ο δημοσιογράφος και άλλη μια απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη μένει στην ιστορία: «Πόσα θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνει;»

Δείτε το χαρακτηριστικό, επετειακό βίντεο που προβλήθηκε πριν ένα χρόνο, όταν το 20/20 Magazine, ήταν απλά μια σελίδα στο Facebook που δημιουργούσε επεξηγηματικά βίντεο για την βίαιη "κανονικότητα" που κληθήκαμε ως κοινωνία να ζήσουμε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ