Καταγγελία για Μητσοτάκη: Έπαιζε "ανέμελα" τένις με 9.135 νεκρούς

Με μια φωτογραφία του πρωθυπουργού σε όμιλο τένις και με τίτλους όπως «Για τένις με 9.135 νεκρούς» και «Μονίμως ανέμελος ο πρωθυπουργός εν καιρό πολέμου», η -δεξιών πεποιθήσεων- εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Καταγγελία για Μητσοτάκη: Έπαιζε

Σε μια καταγγελία που αν ισχύει, δημιουργει για άλλη μια φορά σοβαρό ηθικό και πολιτικό θέμα για τον πρωθυπουργό, προχωράει σήμερα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δημοσιεύοντας μια αποκλειστική φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τρίτη (13/04) στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «το απόγευμα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε το ρεκορ κρουσματων και θανάτων», ο «μονίμως ανέμελος πρωθυπουργός σε καιρό πολέμου» ήταν «για τένις με 9.135 νεκρούς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του 2020mag.gr, αυτή (αν ισχύει ότι είναι προχθεσινή) δεν είναι η μοναδική φορά τους τελευταίους μήνες, που ο πρωθυπουργός διασκεδάζει παίζοντας τένις, καθώς έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 3 ακόμα επισκέψεις στον Όμιλο Αντισφαίρησης Αθηνών, αλλά και στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.