Άδωνις: «Όποιος αμφισβητήσει την Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια» (video)

Μπορεί να συμμετείχαν ενεργά -μαζί και με τους καταδικασμένους νεοναζί- στο εθνικό ντοπάρισμα του απλού κόσμου ώστε να επανέλθουν στην εξουσία, αλλά πλέον δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Άδωνις: «Όποιος αμφισβητήσει την Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια» (video)

«Όποιος αμφισβητήσει την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά την κύρωσή της από το ελληνικό Κοινοβούλιοδωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια», δήλωσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, έχει μεταλλαχθεί σε έναν από τους πιο μαχητικούς υπερασπιστές της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ναι, ο γνωστός.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.