"Ο πρωθυπουργός στην Διώρυγα" - Νέο πάρτι στο Twitter με τις γκάφες του Μητσοτάκη

Το ότι ο πρωθυπουρός επισκέφθηκε την Κόρινθο για αυτοψία και ενημέρωση για τα έργα αποκατάστασης της Διώρυγας, χωρίς να ξέρει ότι η αυτή είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων από τον Ιανουάριο καθώς και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, είναι ένα γεγονός που οι χρήστες του twitter δεν γινόταν να το αφήσουν ασχολίαστο.

Οι γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα θέματα των χρηστών του twitter. Έτσι, δεν θα άφηναν ανεκμετάλλευτη την παροιμιώδη ερώτηση  («η Διώρυγα θα κλείσει πότε;») του πρωθυπουργού στη συζήτηση που είχε με τον μηχανικό του έργου.

Δείτε τι ακολούθησε στο Twitter της επίσκεψης στην Κόρινθο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.