Αντιφασιστικό πάρτι στο Twitter με "πρωταγωνιστές" Λαγό και Χρυσοχοΐδη

Ο ευρωβουλευτής της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός, συνελήφθη, με συνοπτικές διαδικασίες, σήμερα (27/04) στις Βρυξέλλες. Η Βελγική αστυνομία, χωρίς πολλά-πολλά, απέτρεψε τη διαφυγή του και φυσικά οι δημοκράτες χρήστες των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, "έστησαν" πάρτι.

Αντιφασιστικό πάρτι στο Twitter με

Φυσικά από το γλέντι στο twitter δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συγκρίσεις με την αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. υπο την ηγεσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που "πρωταγωνιστεί" σε πολλές αναρτήσεις, κυρίως λόγω της πολύμηνης διαφυγής του υπαρχηγού του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, καταδικασμένου, Χρήστου Παππά.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.