Ο πάτος έφτασε Άδωνη: Συνέδεσε την τραγωδία της Marfin με τους Podemos και τον Ιγκλέσιας (video)

Δεν υπάρχουν πλέον λέξεις για να περιγράψουν την τοξικότητα με την οποία δηλητηριάζει καθημερινά την κοινωνία και τον δημόσιο λόγο, ο πρώην γραφικός τηλε-πωλητής και νυν υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πάτος έφτασε Άδωνη: Συνέδεσε την τραγωδία της Marfin με τους Podemos και τον Ιγκλέσιας (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στην σημερινή του περιφορά στα τηλεοπτικά παράθυρα και ευρισκόμενος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα", συνέδεσε την επέτειο της τραγωδίας στην Marfin, με τον Πάμπλο Ιγκλέσιας, που χθες είχε την ευθιξία να ανακοινώσει πως αποχωρεί από τους Podemos και γενικότερα από την πολιτική, μετά την ήττα του κόμματος, αλλά και την άνοδο της τραμπικής Δεξιάς (Λαϊκό Κόμμα) και της ακροδεξιάς (VOX) στις περιφερειακές εκλογές στην Μαδρίτη.

«Είναι συμβολικό ότι ανήμερα της επετείου της Marfin, παραιτήθηκε στην Ισπανία ο Ιγκλέσιας ο φίλος του Αλέξη Τσίπρα μετά από μια συντριβή. Οι Ισπανοί φίλοι μας ξυπνάνε και στέλνουν στην Αριστερά το μήνυμα που της αξίζει, ότι μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», δήλωσε περιχαρής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης, σε ανάρτησή του στο twitter, o υπουργός Ανάπτυξης βρίσκει την ευκαιρία να χαρακτηρίσει όλες τις διαδηλώσεις ως μάταιες και τα συνθήματα ανόητα, λέγοντας μάλιστα πως οι νεκροί της Marfin "θυσιάστηκαν για εμάς.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ