Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν πρόταση της Αριστεράς για την άρση των πατεντών

Καταψήφισαν την πρόταση της Ευρωπαικής Αριστεράς για την άρση προστασίας των πατεντών στο Ευρωκοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, πριν 8 ημέρες, όπως αποκάλυψε με αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης.

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν πρόταση της Αριστεράς για την άρση των πατεντών

«ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ οι 8 ευρωβουλευτές της ΝΔ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την πρόταση της Αριστεράς για την άρση προστασίας των πατεντών. Αυτονομήθηκαν, άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή απλά νοσταλγούν τον κ.Τραμπ; Η αριστεία ως τελευταία οπισθοφυλακή του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη». σχολίασε ο Πέτρος Κόκκαλης, "ανεβάζοντας" μάλιστα και φωτογραφία με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που αποδεικνύει ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ όντως καταψήφισαν καταψήφισαν την πρόταση της Αριστεράς για άρση των πατεντών στα εμβόλια ώστε να γίνουν άμεσα προσβάσιμα και να σωθεί περισσότερος κόσμος.

Δείτε τις αναρτήσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ οι 8 ευρωβουλευτές της ΝΔ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την πρόταση της Αριστεράς για την άρση προστασίας των πατεντών....

Δημοσιεύτηκε από Πέτρος Κόκκαλης - Petros Kokkalis στις Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.