#Πατέλης: Χαμός στο Twitter με τη δήλωση του συμβούλου του Μητσοτάκη για τους κατόχους διδακτορικού

Η αδιανόητη δήλωση του επικεφαλής οικονομικού σύμβουλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, ο οποίος υποστήριξε, σε συνέντευξή του, πως «δεν θα προσλάμβανα κάτοχο διδακτορικού αν μου έκανε αίτηση, γιατί δείχνει ότι πιθανώς είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά», προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#Πατέλης: Χαμός στο Twitter με τη δήλωση του συμβούλου του Μητσοτάκη για τους κατόχους διδακτορικού

Το χάσταγκ #Πατέλης είναι πρώτο στο twitter, με τους χρήστες να δείχνουν τον αποτροπιασμό τους για την δήλωση του Αλέξη Πατέλη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.