Ο Οικονόμου στον ΣΚΑΙ βάζει στη θέση του πολίτη στην Κορινθία που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του (video)

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Οικονόμου, έβαλε στη θέση του πολίτη που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς και σε ζωντανή σύνδεση περιέγραφε πως του έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχαν αεροπλάνα και ελικόπτερα.

Ο Οικονόμου στον ΣΚΑΙ βάζει στη θέση του πολίτη στην Κορινθία που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του (video)

Έξω φρενών ο Δημήτρης Οικονόμου με πολίτη που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς από τη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία και που τόλμησε να πει πως δεν είδε αεροπλάνα και ελικόπτερα στην καταπολέμηση της φωτιάς.

Την ώρα που ο πολίτης περιέγραφε την προσωπική του μαρτυρία, λεγοντας «ένα πράγμα μου έχει κάνει εντύπωση, πως δεν υπήρξαν αεροπλάνα και ελικόπτερα να βοηθήσουνε τουλάχιστον να ρίξουν νερό απέναντι να σωθούμε», ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, άρχισε να μιλάει από πάνω του, λέγοντας «πως δεν υπήρχαν ρε παιδιά, τώρα εντάξει, μη λέμε ότι δεν υπήρχαν αεροπλάνα. Εντάξει ο άνθρωπος είναι στον πόνο του βέβαια, τον καταλαβαίνω, αλλά...».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής ρωτάει αν έφτασαν στην περιοχή πυροσβεστικά οχήματα και ο Νίκος Υποφάντης απάντάει πως φτάσανε πυροσβεστικά οχήματα.

Ένα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.