Απτόητος ο Πλακιωτάκης μετά το ρεζιλίκι με Λασκαρίδη - Στο Άγιο Όρος να παραδώσει δωρεά εφοπλιστών (εικόνες)

Η σημερινή εικόνα του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, να παραδίδει ένα σκάφος -δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών- στο λιμεναρχείο του Αγίου Όρους είχε όπως και να το κάνουμε, άλλο συμβολισμό. 

Απτόητος ο Πλακιωτάκης μετά το ρεζιλίκι με Λασκαρίδη - Στο Άγιο Όρος να παραδώσει δωρεά εφοπλιστών (εικόνες)

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχε κανέναν συμβολισμό. Απεδείχθη αυτό ακριβώς που είπε ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, μιλώντας σε ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού οργανισμού EIC (European Investigative Collaboration) για το ντοκιμαντερ με τίτλο «Black Trail».

Ουσιασττικά, η μόνη χρησιμότητα που έχει για τους εφοπλιστές η ελληνική κυβέρνηση, είναι αυτή των παιδιών για όλες τις δουλειές.

* Μιας και η κυβέρνηση βασίζεται -όπως και στη δημόσια Υγεία- στις δωρεές, να παρακαλέσουμε τους "ευεργέτες" του έθνους, για εναέρια μέσα κατάσβεσης.
Από περιπολικά, αστυνομικό εξοπλισμό και σκάφη επαναπροώθησης προσφύγων που πνίγονται κατά χιλιάδες στο Αιγαίο, γκώσαμε.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.