Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές το βίντεο του Μιθριδάτη - Ακόμα εκτός των "τάσεων" του YouTube

Το "ψυχολογικό όριο" του ενός εκατομμυρίου προβολών ξεπέρασε σήμερα (30/05), πέντε μόλις ημέρες μετά το "ανέβασμά" του, το μουσικό έργο "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ" του Μιθριδάτη. Το βίντεο παραμένει ανεξήγητα εκτός των "τάσεων" του YouTube.

Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές το βίντεο του Μιθριδάτη - Ακόμα εκτός των

Ένα "δύσκολο" μουσικό έργο, διάρκειας άνω των 12 λεπτών, κατάφερε να σπάσει τους "κανόνες" της ευπεπτης κατανάλωσης και όχι μόνο έσπασε το φράγμα του 1 εκατομμυρίου προβολών μέσα σε μόλις 5 μέρες, αλλά έχει προκαλέσει και προφανή κυβερνητικό εκνευρισμό.

Ας δούμε ξανά το βίντεο που ίσως αποδειχθεί κομβικό, παρασύροντας κι άλλους καλλιτέχνες να εκφράσουν αυτό που πραγματικά νιώθουν.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.