Για τα στελέχη της ΝΔ: «ανθρώπινη στιγμή» - Για τους υπόλοιπους: «ατομική ευθύνη»

Τη δημοσίευση του documentonews.gr και του δημοσιογράφου Άγγελου Προβολισιάνου, πως ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας παραβίασε τα μέτρα της πανδημίας, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Κέλλας, κάνοντας λόγο για «ανθρώπινη στιγμή». Όπως δηλαδή αυτές του ίδιου του πρωθυπουργού, του Άδωνη Γεωργιάδη και άλλων στελεχών της ΝΔ και της κυβέρνησης, που είχαν προηγηθεί.

Για τα στελέχη της ΝΔ: «ανθρώπινη στιγμή» - Για τους υπόλοιπους: «ατομική ευθύνη»

Όπως λοιπόν αποδείχθηκε, ο βουλευτής Λάρισας, ο οποίος μάλιστα είχε διασωληνωθεί λόγω κορονοϊού, το γλέντησε με την καρδιά του σε πάρτι φίλου του για τα βαφτίσια της εγγονής του.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα πως η «ανθρώπινη στιγμή» περιελάμβανε DJ, πολύ χορό, παλαμάκι και τραγούδι, την ώρα που υπάρχει ρητή απαγόρευση της μουσικής σε εστίαση γάμους και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. 

«Για το δημοσίευμα του @documentonews και όσους το αναπαράγουν.... Ανθρώπινη στιγμή,σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου,που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη,αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές...», έγραψε, επί λέξει, σε ανάρτησή του στο twitter, o βουλευτής της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.