Μπαράζ ακυρώσεων πτήσεων της TUI από Αγγλία προς Ελλάδα λίγο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τζόνσον (εικόνα)

Ούτε η πρόσφατη συνομιλία Μητσοτάκη - Τζόνσον στάθηκε ικανή -φυσικά- να αποτρέψει το χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό καθώς η περιβόητη TUI που πέρυσι είχε εκβιάσει την κυβέρνηση για άρση των μέτρων καραντίνας, ακύρωσε και αλλες πτήσεις προς Ελλάδα, με την Μεγάλη Βρετνία να μην έχει βαλει ακόμα την Ελλάδα στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα της Βρετανίας. 

Μπαράζ ακυρώσεων πτήσεων της TUI από Αγγλία προς Ελλάδα λίγο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τζόνσον (εικόνα)

Η TUI UK λοιπόν ανακοίνωσε την ακύρωση μίας σειράς ταξιδιωτικών πακέτων με προορισμός, λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης με την πανδημία και τον χαμηλό ρυθμο εμβολιασμού.

Μέχρι τις 4 Ιουλίου ακυρώνονται ταξιδιωτικά πακέτα και πτήσεις προς: Στη ΘεσσαλονίκηΧανιάΚαβάλαΚεφαλονίαΜύκονοΠρέβεζα, ΣάμοΣαντορίνη και τηΣκιάθο.

Το νέο  βρετανικό «χαστούκι», αναμένεται να αποτελέσει ισχυρό χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.