Υπερωρίες με 11 ληστείες βενζινάδικων από αστυνομικό που φρουρούσε τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο (εικόνες)

Εθισμένος στο τζόγο δήλωσε σύμφωνα με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ, ο αστυνομικός που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κατηγορούμενος για 11 έντεκα ληστειες σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Ο 31χρονος αστυνομικός ήταν αποσπασμένος στο Μοσχάτο και φρουρούσε τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Υπερωρίες με 11 ληστείες βενζινάδικων από αστυνομικό που φρουρούσε τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο (εικόνες)

Σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστείες που διαπράχθηκαν στο σύντομο χρονικό διάστημα από 9 Απριλίου έως 19 Ιουνίου.

Εδώ να υπογραμμίσουμε πως ο εν λόγω αστυνομικός όχι μόνο ήταν αποσπασμένος στο Αστυνομικο Τμήμα Μοσχάτου, αλλά ήταν μέλος της ομάδας φρούρησης και των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σλυμφωνα με πληροφορίες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συλληφθέντα αστυνομικού, ο οποίος και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.