Χυδαίο ομοφοβικό παραλήρημα δημοσιογράφου στα Παραπολιτικά FM (video)

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση αναγκάστηκε -πάλι από τις αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- να υπογράψει τελικά και μετά από χαρακτηριστική καθυστέρηση, την κοινή δήλωση των 13 Ευρωπαικών χωρών που ζητούν δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον νόμο στην Ουγγαρία καταπατά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ουγγαρία, δημοσιογράφος στα Παραπολιτικά FM, φρόντισε να μας θυμίσει πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε όσον αφορά τους κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς.

 

 

Χυδαίο ομοφοβικό παραλήρημα δημοσιογράφου στα Παραπολιτικά FM (video)

Στην χθεσινή (22/06) πρωινή εκπομπή "Secret" (8-10 π.μ.) του Παναγιώτη Τζένου στα Παραπολιτικα FM, γίναμε μάρτυρες ενός χυδαίου ομοφοβικού παραληρήματος από τον δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε για τον «Πολάκή που τον γουστάρουν οι "λούγκρες"», ενώ άφηνε συνεχή υπονοούμενα για το είδος της σχέσης του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ, Ευάγγελου Αντώναρου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

«...δεν μιλάμε για έρωτα τύπου Αντώνιος και Κλεοπάτρα, αλλά για έρωτα του Αντώναρου με τον Κρητίκαρο, τον Παυλάρα, αυτόν που γουστάρουν όλες οι "λούγκρες" και ο Αντώναρος. Ποιοι από εσάς ξέρουν ότι εδώ και 3 χρόνια οι δύο άντρες έχουν χτίσει μια απαράμιλλη συντροφικότητα. Πιο δυνατή και από αυτή του Καλογρίτσα με τον Παππα του "Νίκο μου, αγάπη μου, καπετάνιε μου, αητέ μου"», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του φιλοκυβερνητικόύ ραδιοφωνικού σταθμού.

Ακούστε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.