Μπογδάνος: Ο Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού - Επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερα (video)

Η ακροδεξιά, alt-right συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας, που αυτή τη στιγμή είναι και η ισχυρή ιδεολογικά δύναμη στο κόμμα και την κυβέρνηση, δείχνει τα δόντια της σε ένα άτυπο "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" ιδεολογικής εσωκομματικής ηγεμονίας.

Μπογδάνος: Ο Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού - Επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερα (video)

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή, βγήκε από τα Δεξιά (πόσο πια;) στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού».

Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως πολίτες του λένε πως επί Νέας Δημοκρατίας είναι χειρότερα τα πράγματα απ' όσο με ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.