#Προνόμια: Οργή και αγανάκτηση κατά των κυβερνητικών μέτρων διαχωρισμού

Ο υγειονομικός διαχωρισμός σε «μεικτούς και αμιγείς χώρους ψυχαγωγίας» και τα προνόμια για εμβολιασμένους που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#Προνόμια: Οργή και αγανάκτηση κατά των κυβερνητικών μέτρων διαχωρισμού

Στο Twitter το χασταγκ #προνόμια είναι πρώτο και η πλειοψηφία των χρηστών δηλώνουν αργισμένοι και αηδιασμένοι με τα μέτρα που ανακοίνωσαν εκ μέρους της κυβέρνησης οι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Γεραπετρίτης.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συντριπτική πλειοψηφία των αρνητικών αναρτήσεων έρχεται από χρήστες που είναι εμβολιασμένοι και δεν είναι αρνητες του εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.