Απάντηση της Μενδώνη στις εικόνες ντροπής με τον πίνακα του Πικάσο: «Ας μην γινόμαστε τόσο μίζεροι» (video)

«Μιζέρια» είναι σύμφωνα με την υπουργό Πολιτισμού η κριτική που δέχεται από χθες η ΕΛ.ΑΣ., το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Πολιτισμού για τις εικόνες ντροπής στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και την κακομεταχείριση του πίνακα του Πικάσο.

Απάντηση της Μενδώνη στις εικόνες ντροπής με τον πίνακα του Πικάσο: «Ας μην γινόμαστε τόσο μίζεροι» (video)

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ALPHA και σε σχετική ερώτηση που περιλάμβανε και την πτώση του πίνακα, η υπουργός Πολιτισμού δήλωσε, με εντελώς "σουσουδίστικο" τρόπο όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο:

«Αν είναι επικοινωνιακή φιέστα το γεγονός ότι μέτα από 9 χρόνια επουλώνονται τα τραύματα της Εθνικής Πινακοθήκης και εντοπίζεται από την Αστυνομία ο δράστης μαζί με τα δύο κλοπιμαία, αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός που μας ακούει. Ας μην γινόμαστε τόσο μίζεροι, ας δεχτούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία είχε μία μεγάλη επιτυχία, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη γιατί το ένα έργο έχει και συναισθηματική αξία για τον ελληνικό λαό». 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.