Πορτοσάλτε: Οι ανεμβολίαστοι να χρεώνονται στα δημόσια νοσοκομεία (video)

Την πρωτότυπη ιδέα, που εξέπληξε τους πάντες, να χρεώνονται δηλαδή όσοι ανεμβολίαστοι χρειαστεί να μπουν σε ΜΕΘ ή να νοσηλευτούν σε δημόσιο νοσοκομείο εξέφρασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.

Πορτοσάλτε: Οι ανεμβολίαστοι να χρεώνονται στα δημόσια νοσοκομεία (video)

«Αν ο ανεμβολίαστος χρειαστεί να πάει στο εθνικό σύστημα Υγείας και χρεωθεί γι αυτό, για να κάνουμε μια άσκηση», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Πως θα χρεωθεί ρε Άρη, πως θα γίνει αυτό; Ή έχουμε εθνικό σύστημα Υγείας ή δεν έχουμε. Πως θα γίνει; Να τιμωρήσεις δηλαδή τον άρρωστο», τον προβόκαρε ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να ξεκαθαρίζει, «Καμία τιμωρία, είναι μια προϋπόθεση. Θα ξέρει ότι απ' την ώρα που σου δίνεται ένα όπλο να σώσεις τον εαυτό σου, εσύ πας και χρεώνεις το εθνικό σύστυμα Υγείας. Δεν πάω καν στο να σκεφτώ την αντικοινωνικη συμπεριφορά»

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.