"Μαρμάρινη επιγραφή": Πρωταγωνιστούν Κατίνα Παξινού και Γιώργος Πατούλης (εικόνα)

Στα μάτια τους δεν πίστευαν οι παρεβρισκόμενοι στα αποκαλυπτήρια της επιγραφής μετονομασίας του θεάτρου του Αττικού Άλσους σε "Κατίνα Παξινού" προς τιμήν της μεγάλης ελληνίδας ηθοποιού, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Ιουλίου, κατά τημ τελετή απονομής των βραβείων «Λήκυθος».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, είχε δηλώσει πρόσφατα πως το όνομα της μεγάλης ελληνίδας ηθοποιού, Κατίνας Παξινού, θα δοθεί στο θέατρο Αττικού Άλσους που ανήκει στην Περιφέρειας Αττικής.

Αυτό όμως που έγινε ξεπερνά ακόμα και παρεμφερείς πρακτικές ναρκισσισμού και εγωπάθειας μελών της κυβέρνησης.

Στη μαρμάρινη επιγραφή που αποκαλύφθηκε, το όνομα του Γιώργου Πατούλη είχε το ίδιο μέγεθος με εκείνο της Κατίνας Παξινού.

Απίστευτο και όμως επικοινωνιακό.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.