Φρικιαστική δήλωση Μπάμπη Παπαδημητρίου για τους νεκρούς απ' τις πλημμύρες στη Γερμανία: «Τιμωρία απ' τον Θεό σε αυτούς που μας κούναγαν το δάχτυλο» (video)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που ακούσαμε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Όσο και να θέλεις να ικανοποιήσεις το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας (έτσι όπως το έχουν καταντήσει), υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια.

Φρικιαστική δήλωση Μπάμπη Παπαδημητρίου για τους νεκρούς απ' τις πλημμύρες στη Γερμανία: «Τιμωρία απ' τον Θεό σε αυτούς που μας κούναγαν το δάχτυλο» (video)

Η φρικιαστική δήλωση που θα διαβάσετε και θα ακούσετε παρακάτω, δεν ανήκει σε μοναχό του Μεσαίωνα, αλλά σε βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην Ελλάδα του 2021.

«Στεναχωριέμαι ειλικρινα για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και με όλα αυτά τα πράγματα, όμως είναι μια τιμωρία από το Θεό, κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας δείχνανε εμάς σαν τριτοκοσμική χώρα. Όχι για την κλιματική αλλαγή, αλλά όσο και να προσπαθήσεις όταν έρθουν τα στοιχεία της φύσης να πέσουν πάνω σου... γιατί μας κορόιδευαν και λέγανε δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας…», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Ε, να κοιτάξει η Γερμανία τις δικές της υποδομές», συμπλήρωσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να απαντά «το ‘πιασες».

Να θυμίσουμε πως μιλάμε για έναν δημοσιογράφο -και πλέον βουλευτή της ΝΔ-, που είχε κάνει αγώνα από το 2015 μέχρι το 2019, στηρίζοντας, με τους υπόλοιπους "Βάστα Σόιμπλε" και "Γερούν γερά", τις γερμανικές θέσεις, όπως και αυτές του ΔΝΤ, κατά της Ελλάδας.

Μάλιστα τον Ιούνιο του 2015, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχετικά με τη σύγκρουση της τότε κυβέρνησης με το ΔΝΤ για τα Εργασιακά, είχε δηλώσει πως «στα ζητηματα των εργασιακών υπάρχει η μεγάλη σύγκρουση της κυβέρνησης με το ΔΝΤ και μεταξύ μας, για το καλό όλων, ελπίζω το ΔΝΤ να "κρατήσει" αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα, είναι καταστροφή για την οικονομία, θα πάμε τη χώρα 25 με 30 χρόνια πίσω».

Στην Γερμανία μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ περισσότεροι από 1500 αγνοούνται από τις φονικές πλημμύρες, ενώ αξιωματούχοι κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη καταστροφή μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ