Πορτοσάλτε για πυρκαγιές: Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να κάνουν πρώτα ιδιωτική ασφάλιση και μετά να βρίζουν τον Μητσοτάκη (video)

Με αφορμή τη μεγάλη φωτιά σε Σταμάτα και Ροδόπολη, ο Άρης Πορτοσάλτε απέδωσε "ατομική ευθύνη" στους ιδιοκτήτες κατοικιών που δεν έχουν ασφάλιση σε ιδιωτικές εταιρείες, σε περιοχές που κινδυνεύουν από φωτιές.

Πορτοσάλτε για πυρκαγιές: Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να κάνουν πρώτα ιδιωτική ασφάλιση και μετά να βρίζουν τον Μητσοτάκη (video)

«Επειδή λοιπόν τα σπίτια είναι ανάμεσα σε περιοχές ανάμεσα σε δέντρα, εκεί λοιπόν ναι, πρέπει αυτά τα σπίτια να είναι ασφαλισμένα στην ιδιωτική εταιρεία ασφάλισης», άρχισε το λογίδριο του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και ενώ ακόμα μυρίζουν αποκαΐδια σε Σταμάτα και Ροδόπολη.

Εκεί τον διακόπτει η παρουσιάστρια της εκπομπής και του λέει «Πάλι τα ίδια», με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά «Τα ίδια Μαρία μου, ναι τα ίδια» και να συνεχίζει: «δεν μπορεί να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπιτι όποιου επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, αλλά α πρέπει κάποια στιγμή να πει ότι α βάλω και μια γεννήτρια, θα έχω και λίγο νεράκι εφεδρικό και μετά μπορώ να βγω να βρίζω όσο έλω το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρεία για το ο μη γένητο».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.