#Βαρυμπόμπη: Αδιαμεσολάβητη ενημέρωση, οργή και θλίψη για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Twitter

Η ανεξέλεγκτη, καταστροφική φωτιά στην Βαρυμπόμπη, σε μέρα επιφυλακής και σχεδόν με άπνοια, αλλά και η τεραστίων διαστάσεων οικολογική καταστροφή σε όλη την Ελλάδα, έχει εξοργίσει τους πολίτες και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

#Βαρυμπόμπη: Αδιαμεσολάβητη ενημέρωση, οργή και θλίψη για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter, μεταξύ των οποίων και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, εκτός από τις πολύ χρήσιμες και χρηστικές εντολές που ανταλάσσουν, είναι πραγματικά εξοργισμένοι με τη διαχείριση τς πυρκαγιάς που έφτασε μέχρι τον αστικό ιστό και έκαψε σπίτια.

Δηλαδή αν είχαμε 8-9 μποφόρ, τι θα γινόταν;

ω
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.