Άδωνις Γεωργιαδης: Η ΝΔ είναι ο Νέρωνας σε κόμμα (video)

Τουλάχιστον ως τραγική ειρωνία ή κάποιους είδους προφητεία μπορεί να χαρακτηριστεί το βίντεο από την εποχή που ο ακροδεξιός τηλεπωλητής και σημερινός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ήταν και ένας από τους πρώτους γραφικούς φασίστες που μπήκαν στη βουλή με το ΛΑΟΣ, ναζί με τον Μάκη Βορίδη και τον Θάνο Πλεύρη.

 

Άδωνις Γεωργιαδης: Η ΝΔ είναι ο Νέρωνας σε κόμμα (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε μία από τις εκπομπές - διαγγέλματα - τηλεπωλήσεις, λοιπόν, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας (των 84 νεκρών), της Πάρνηθας, της Αρχαίας Ολυμπίας και της Αττικής.

Στο βίντεο, κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο που χειρίστηκε κρίσηπαρομοιάζοντάς το κόμμα με τον Νέρωνα, που κατά την περίοδο που ήταν αυτοκράτορας της Ρώμης, κατηγορηθήκε ότι έβαλε φωτιά το 64 μ.Χ., με αποτέλεσμα η πόλη να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερως. 

«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά; αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Μα δεν αφήσαν τίποτα. Επί αυτής της κυβερνήσεως κάηκαν η Πάρνηθα, η ηλεία, η Αττική, η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Ε, τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;».

Εδώ να διευκρινήσουμε πως ο Νέρωνας δεν έκανε μπάνια, αλλά ήταν γνωστός για την αγάπη του για την μουσική και φημολογείται πως έπαιζε λύρα την ώρα που η Ρώμη καιγόταν.

Τουλάχιστον προφητικός ο υπουργός Ανάπτυξης!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ