"Καζάνι" που βράζει η οργή του κόσμου: «Θέλουμε ελικόπτερα ΚΑΗΚΑΜΕ ΡΕ! - Τον γ@μωμητσοτάκη τους και όλο το μπ@υρδ#λο τους» (video)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράφουν την οργή και την αγανάκτηση σε όλη την Ελλάδα, που έχει στην κυριολεξία παραδοθεί στις φλόγες... με άπνοια. Οι πολίτες πλέον βάζουν στο κάδρο των ευθυνών, προσωπικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό της καταστροφής!

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Θέλουμε ελικόπτερα! Πάρε τον Μητσοτάκη ΤΩΡΑ και πες του να έρθει. Tι τον θέλουμε αλλού; Πότε θα ‘ρθει; Καήκαμε! Καήκαμε ρε! Έλα εδώ μωρέ», φώναζε σε κατάσταση απελπισίας ο κάτοικος στις Κεχριές Ευβοίας, την ώρα που ο πολιτικός υπεύθυνος αποχωρούσε απαθής.

«Έχουμε χάσει τις δουλειές μας. Τους βλέπετε όλους αυτούς εκεί; Έχουν πεθάνει τρεις μέρες και κανένα αεροπλάνο δεν πετάει», λέει γυναίκα, επίσης κάτοικος της περιοχής.

Όταν η δημοσιογράφος του ALPHA την ρωτάει «τι σας λένε;», η απάντηση είναι «Να ορίστε τι μας λένε. Το βάλανε στα πόδια. Αυτό μας λένε. Τον γ@μωμητσοτάκη τους και όλο το μπ@υρδέλο τους».

Στην συνέχεια ο άνδρας παίρνει ξανά τον λόγο και λέει στην κάμερα: «ο αέρας, που είναι ο αέρας; Κάνε πλάνα. Έχει αέρα; Έχει αέρα;»

Η δημοσιογράφος απαντάει: «Σας λένε ότι έχει πολύ καπνό, γι αυτό».

«Ναι, αυτό μας λένε και αέρα δεν έχει πουθενά. Δείτε τον αέρα εσείς. Να φέρουμε από άλλες χώρες, δεν υπάρχει ο στρατός να μας βοηθήσει; Αυτός ο κόσμος πως θα πληρωθεί αύριο μεθαύριο, τα έξοδα τα δάνεια τρέχουνε. Κοιτάζουν κανέναν; Ρωτάνε κανέναν; Αν είναι δυνατόν»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ