Τα ψέματα του Νίκου Χαρδαλιά αποκάλυψε κάτοικος της Εύβοιας στο... ΣΚΑΙ (video)

Δεκάδες κάτοικοι της Εύβοιας που έχουν βγει να μιλήσουν στα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα αναφέρονται στα ψεματα του Νίκου Χαρδαλιά, που παρουσιάζει μια επιχείρηση πυρόσβεσης εντελώς διαφορετική από αυτή που βιώνουν οι κάτοικοι.

Τα ψέματα του Νίκου Χαρδαλιά αποκάλυψε κάτοικος της Εύβοιας στο... ΣΚΑΙ (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Άρα εδώ μιλάμε για μια τεράστια καταστροφή. Τέτοια ώρα εδώ χθες συζητάγαμε και λέγαμε για το κομμάτι της Εύβοιας που βλέπει την ηπειρωτική Ελλάδα. Πως κατάφερε μεσ’ τη νύχτα τώρα η φωτιά και διύνησε μια τόσο μεγάλη απόσταση και έφτασε στην πλευρά του Αιγαίου. Δεν μπόρεσε να την σταματήσει τίποτα απ’ ότι φαίνεται», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, προσπαθώντας να παρουσιάσει τη φωτιά ως ένα φαινόμενο που είναι αδύνατον να ανασχεθεί.

Βέβαια, ο κάτοικος της περιοχής με τον οποίος συνομιλούσε, έδωσε μια πολύ λογική και σχεδόν ειρωνική απάντηση, που σίγουρα δεν θα άρεσε στους ιθύνοντες του σταθμού.

«Ε, βέβαια, πως να τη σταματήσει ρε παιδιά, τη στιγμή που, εγώ θα μιλήσω ανοιχτά… ο κύριος Χαρδαλιάς μίλησε χθες για 8 αεροσκάφη που είχαμε πάνω και σας λέω όπως το λένε και άλλοι, δεν είχαμε 8 αεροσκάφη. Είναι όλα ψέματα. Είχαμε μόνο δύο ελικόπτερα για όλη την Εύβοια»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ