Μαρτυρία στην Ντόιτσε Βέλε: «Αυτή η κυβέρνηση θεώρησε πως χρειαζόμαστε περισσότερους αστυνομικούς απ' ότι πυροσβέστες» (video)

Mε εκτενές τηλεοπτικό ρεπορτάζ η Ντόιτσε Βελε, ασχολήθηκε με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα και είχε μαρτυρίες από τουρίστες και κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν.

Μαρτυρία στην Ντόιτσε Βέλε: «Αυτή η κυβέρνηση θεώρησε πως χρειαζόμαστε περισσότερους αστυνομικούς απ' ότι πυροσβέστες» (video)

«Αισθάνομαι πολύ θυμωμένη. Αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο αλλά αυτή τη χρονιά μας άφησαν ολομόναχους, γιατί η κυβέρνηση θεώρησε πως χρειαζόμασταν περισσότερους αστυνομικούς από πυροσβέστες. Στο Κρυονέρι που καιγόταν και είναι το σπίτι μου, μόνο εθελοντές έσωσαν τα σπίτια. Είναι ντροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά ελληνίδα κάτοικος της περιοχής, υπογραμμίζοντας συγχρόνως την λογική της εκκένωσης αντί της κατάσβεσης.

Το ρεπορτάζ της Ντόιτσε Βέλε είχε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία ως προσς την ενημέρωση των ξένων πολιτών, όπως για παράδειγμα το γεγονός της υποστελέχωσης του πυροσβεστικού σώματος παρόλο που έχουμε μεγάλες φωτιές κάθε χρόνο.

δείτε το βίντεο

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.