Συγκλονίζει 19χρονος στο Πευκί: «Θέλουμε να ζήσουμε εδώ στο χωρίο αλλά δεν μας δίνουν την ευκαιρία - Πρέπει να φύγω να βρω άλλη δουλειά»

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση 19χρονου στο Πευκί, που έδωσε μάχη με τις φλόγες μαζί με τους συγχωριανούς του για να σώσουν τον τόπο τους.

Συγκλονίζει 19χρονος στο Πευκί: «Θέλουμε να ζήσουμε εδώ στο χωρίο αλλά δεν μας δίνουν την ευκαιρία - Πρέπει να φύγω να βρω άλλη δουλειά»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως αισθάνεται, ο 19χρονος απάντησε: «Πως να αισθάνομαι; Καίγονται οι περιουσίες μας, έχουμε μεγαλώσει εδώ στο χωρίο από μικρά παιδιά, θέλουμε να ζήσουμε εδώ, αλλά δεν μας δίνεται η ευκαιρία να ζήσουμε εδώ. Πως να ζήσουμε; Εμείς ασχολούμαστε με τα ξύλα, με αγροτικές δουλειές, πως να ζήσουμε; Δεν βλέπετε γύρω; Αυτά τα πράγματα θα ξαναγίνουν μετά από 30-40 χρόνια. Θα είμαι 60 χρονών εγώ. Αναγκαστικά πρέπει να βρω κάποια άλλη λύση, να φύγω, να πάω στην Αθήνα, κάπου αλλού. Να βρω μια άλλη δουλειά», είπε αποκαμωμένος από την υπεράνθρωπη προσπάθεια ο 19χρονος στον ρεπόρτερ του Open.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.