#Πευκί: «Πρέπει να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται - Τι κοπρίτες πληρώνουμε» (video)

Έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια η αγανάκτιση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. Αυτή τη στιγμή το Πευκί Ευβοίας είναι παραδομένο στις φλόγες και οι κάτοικοί του, μόνοι και αβοήθητοι.

#Πευκί: «Πρέπει να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται - Τι κοπρίτες πληρώνουμε» (video)

Σε ζωντανή μετάδοση του ΣΚΑΙ ένας μεσήλικας κάτοικος στο Πευκί Ευβοίας, στέκεται μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ και λέει: «Σε παρακαλώ να με δείξεις. Μη με κόψεις. Πέρασαν προϊστάμενοι και τους λέω τι συντονισμός είναι αυτός; Και δεν είπε τίποτα. Δεν υπάρχει συντονισμός. Δεν υπάρχει τίποτα όπως βλέπετε».

«Υπάρχει σχέδιο για να μας κάψουν, όχι να μας σώσουν», είπε παρεμβαίνοντας άλλος κάτοικος της περιοχής.

«Έφυγε ο κύριος δεν τον νοιάζει» συνέχισε ο πρώτος κάτοικος. «Αυτά είναι παιδιά, να τα ξέρετε και να μη με κόψετε σας παρακαλώ. Να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται. Τι κοπρίτες πληρώνουμε. Τι παλιοτόμαρα. Μετά λέει «αναρχικοί που τα καίνε». Καλά κάνουν και τα καίνε. Ανάρχικός θα γίνω και εγώ. Αναρχικός».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.