Ανατριχίλα - Ηλικιωμένος πρόεδρος χωριού περιγράφει με λυγμούς πως του ζήτησαν «πολιτικό μέσον» για να στείλουν πυροσβεστικό όχημα (video)

Πραγματικά τα λόγια έχουν αρχίσει να χάνουν τη σημασία τους πλέον με τις καταστάσεις που ζούμε. Η Χώρα Γορτυνίας είναι ένα μικρό χωριό ανάμεσα στον Πύργο και την Τρίπολη, που κάηκε, μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό όμως που αποκάλυψε ο πρόεδρος του χωριού, είναι κάτι παραπάνω από εξοργιστικό.

Ανατριχίλα - Ηλικιωμένος πρόεδρος χωριού περιγράφει με λυγμούς πως του ζήτησαν «πολιτικό μέσον» για να στείλουν πυροσβεστικό όχημα (video)

Ο πρόεδρος του χωριού Χώρα Γορτυνίας, κ. Δημητρακόπουλος, περιγράφει μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, πως του ζητήθηκε «πολιτικό μέσον» από αξιωματικό της πυροσβεστικής για αποστολή πυροσβεστικού οχήματος, που είχε αιτηθεί.

«Υπάρχουν 15 σπίτια καμένα συν αποθήκες», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος μην μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

«Συν τοις άλλοις, εχθές που άνοιξε ο δρόμος από το Νεοχώρι, πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο, Παππά Κωνσταντίνο, από την Τρίπολη, να μου στείλει ένα πυροσβεστικό, να σβήσω αυτά που καιγόσανται. Ερώτησε τον υπεύθυνο της πυροσβεστικής, αρνήθηκε να στείλει και ο κ. Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσον…», είπε ο πρόεδρος του χωριού, ξαναβάζοντας τα κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό. Μόνο συγκίνηση και οργή.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.