Μαρτυρία: «Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια "σκάνε" και τα αεροπλάνα από πίσω - Ο Μητσοτάκης την έχει χεσμ...νη τη φωλιά του» (video)

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν χθες κάτοικοι και εθελοντές στις Καματριάδες Ευβοίας. Η οργή και πάλι σήμερα ξεχείλιζε, ενώ ορισμένοι κάτοικοι μίλησαν και για επικοινωνιακό τρικ στο οποίο εμπλέκονται και τα εναέρια μέσα.

Μαρτυρία: «Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια

«Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, όχι εσείς, γιατί τώρα δεν έχουν έρθει. Όταν έρχονται τα άλλα τα κανάλια, "σκάνε" και τα αεροπλάνα από πίσω. Ακούτε; "Σκάνε και τα αεροπλάνα από πίσω. Το καταλάβατε; Γι αυτό ο Μητσοτάκης την έχει χεσμ..νη τη φωλιά του. Την έχει πατήσει πολύ άσχημα. Κανονίστε...», δήλωσε στην κάμερα του OPEN TV,  κάτοικος της περιοχής, με άλλους που ήταν δίπλα του, να συμφωνούν.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.